kompozitai_C-veil
Stiklo pluoštas neaustinis A1 plonas (C-veil T1777)
9 vasario, 2022
Kompozitai_BR_eccmix_50lb
BR Spec. sausas betono mišinys ECC PRE BLENDED Mix 50 lbs (22,68 kg)
10 vasario, 2022
Show all

Buddy Rhodes Spec. sausas betono mišinys Craftsman Mix 50 lbs (22,68 kg)

82,00 

Visiems Buddy Rhodes produktams galioja išankstinis užsakymas ir išankstinis apmokėjimas bankiniu pavedimu.
Šių produktų pristatymas trunka nuo 10 d.d.
Kai kurie produktai bus pristatyti Kurjerio pagalba, kiti produktai bus pristatomi į Jūsų pasirinktą OMNIVA paštomatą, todėl dėl užsakymo ir pristatymo patikslinimo prašome susisiekti su mumis info@kompozitai.lt

 

Produkto kodas: BR-Craftsman Mix-50 Kategorija: Žyma:

Maišuose supakuoti mišiniai, sustiprintojai, vandens reduktoriai ir kitos medžiagos. Susipažinkite su mūsų „Craftsman Mix“ – puikiu gaminiu skirtu „pasidaryk pats“ entuziastams ir profesionaliems amatininkams. Tai gaminių gamybai skirtas betono mišinys, sukurtas taip, kad šlapioje būsenoje būtų panašios į molį. Sukurkite betoninius stalviršius, betono vazonus, architektūrinius betoninius elementus, betonines skulptūras ir kt.

Projektai naudojant Craftsman Mix medžiagas

Kompozitai_BR_cone-table                Kompozitai_BR_sink

Apie produktą

Tai patobulinta originalaus Buddy Rhodes betoninio stalviršio gamybai skirto betono mišinio versija. Tai smulkiai gamybaiskirtas betono mišinys, sukurtas taip, kad šlapioje būsenoje turėtų panašias į molio savybes. Mišinio konsistencija tinka naudoti naudojant Buddy Rhodes originalią presavimo techniką, dengiant vertikalius paviršius su minimaliu liejimu ir paprastu uždėjimu. Šis mišinys taip pat idealiai tinka glaistymui ir gali būti plastifikuotas, kad susidarytų liejamas mišinys.Mišinyje naudojami visi balti ingredientai, kurie natūraliai sukietėja iki baltumo. Jis gali būti pigmentuotas naudojant bet kurią iš Buddy Rhodes Color Wheel™ spalvų kolekcijų.Mišinyje yra iš anksto sumaišytų visų būtinų didelio efektyvumo ingredientų, įskaitant kietėjantį polimerą, todėl reikia pridėti tik vandens ir būtinos armavimo medžiagos-smulkinto pluošto ar armavimo tinklo. Mišinio tinkamumą galima pakeisti pridedant mūsų serijos vandens reduktorius. Pirminį sutvirtinimą galima pasiekti naudojant pasirinktus mūsų armuojančius pluoštus.

DENGIAMAS PLOTAS IR CEMENTO TURINYS

Šis mišinys paprastai pilamas 3–4 cm storio. Jis gali būti liejamas plonesnis, ypač kai mišinyje naudojamas AR stiklo pluoštas, tačiau reikia atsižvelgti į objekto valdymą ir sustiprinimą.

– Ploto aprėptis: +/- 0,5 m² esant 2,5 cm liejimo storiui

– Bendras cementinis rišiklis (22,68 kg maiše): 9,3 kg

Video

 

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Buddy Rhodes Spec. sausas betono mišinys Craftsman Mix 50 lbs (22,68 kg)”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.